Φυσικό προϊόν

Τα 26 000 αυξήσανε την δραστικότητα

Σχόλια πελατών
Παραγγελία κλήσης

"Erofertil" θα αποκαλύψει όλες τις σεξουαλικές δυνατότητες

Φυτικό σύμπλεγμα για την ενίσχυση της ανδρικής δύναμης

 • Σκληρή και σταθερή στύση
 • Ισχυρή σεξουαλική επιθυμία
 • Αντοχή και έλεγχος της εκσπερμάτωσης
Έκπτωση -50%

Νέα τιμή

147

Παλιά τιμή

294

Τα δεδομένα σας προστατεύονται από την SecureTECH

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Τα ορισμένα προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα αντιμετωπίζει απολύτως κάθε άντρας! Αγνοώντας συμπτώματα του άγχος, μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη σεξουαλική αδυναμία (ανικανότητα) και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα: ανασφάλεια στον εαυτό του, το φόβο να απογοητεύσει ή να μην ικανοποιήσει την σύντροφό κλπ.

26 000 πελάτες μας
ήταν δυσαρεστημένοι με το σεξ

Και σε αυτό δεν υπάρχει ενοχή τους: εξαιτίας της οικολογίας και του άγχος για τα τελευταία 20 χρόνια η ποσότητα των ανδρών με προβλήματα στύσης μέχρι 35 ετών αυξήθηκε κατά το ήμισυ!

Αλλά όλοι οι πελάτες μας άφησαν τα δικά τους προβλήματα στο παρελθόν με “Erofertil”

Μια μοναδική σύνθεση δίνει στους άνδρες ανδρική δύναμη και την αυτοπεποίθηση

Όλα τα συστατικά “Erofertil” συμπληρώνουν τη δράση έναν του άλλου και τονώνουν τη σεξουαλική διέγερση!

Δείξε της,
όπως μπορείς!

 • Σκληρή και σταθερή στύση
 • Ισχυρή σεξουαλική επιθυμία
 • Αντοχή και έλεγχος της εκσπερμάτωσης
Έκπτωση -50%
 • 68
κομμάτια διατίθενται
για προβολή

Νέα τιμή

147

Παλιά τιμή

294

Τα δεδομένα σας προστατεύονται από την SecureTECH

Ο σεξολόγος συνιστά
“Erofertil”

για την αποκατάσταση ή την ενίσχυση της στύσης και της παράτασης της σεξουαλικής επαφής

Για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της στύσης εγώ συστήνω το σκεύασμα “Erofertil” .

Ενεργοποιεί τη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης, η οποία αρχίζει στον εγκέφαλο και το νωτιαίο.

Το σκεύασμα επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, που συνθέτουν οξείδιο του αζώτου στο σώμα.

Ως αποτέλεσμα, το αίμα αμέσως γεμίζει σπηλαιώδες σώματα του πέους και συμβαίνει η στύση.

“ Erofertil” ομαλοποιεί την διαδικασία διέγερσης κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και σας βοηθά να παρατείνει τη σεξουαλική πράξη με την ταχεία εκσπερμάτωση.

Παπαδούλης Γαβριήλ

ο γιατρός - σεξολόγος, ο δόκτοράς
γιατρικών επιστήμων, ο καθηγητής.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Erofertil
μεταξύ των 26 000 ανδρών ηλικίας 18-60 ετών

σύμφωνα με τις έρευνες του Ινστιτούτου κλινικής σεξολογίας το 2017

Αυξάνεται την παραγωγή τεστοστερόνης. Αυξάνεται τη λίμπιντο. Ανακτάται την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και την κυκλοφορία του αίματος. Οι αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή ενισχύονται.

Αυξάνεται τη δραστηριότητα του σπέρματος και η ποσότητα της εκσπερμάτωσης. Η σεξουαλική επιθυμία αυξάνεται, η στύση γίνεται ισχυρότερη.

Τα σπηλαιώδεις σώματα μπορούν πλήρως να γεμίζονται με αίμα. Η στύση είναι παρατεταμένη και επίμονη. Αυξάνεται την ευαισθησία και φωτεινότητα της σεξουαλικής πράξης.

Πλήρης έλεγχος της στύσης. Αυξάνεται την τόνωση του σώματος, την αντοχή και την ευαισθησία. Η αντοχή της στύσης φτάνει στο φυσιολογικό μέγιστο όριο της και διατηρείται στο μέλλον.

Αυξάνεται ολοένα και περισσότερο το επίπεδο τεστοστερόνης και τη λίμπιντο. Οι αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή ενισχύονται.

Το σώμα σταδιακά προσαρμόζεται σ’ αυτό το σκεύασμα. Η στύση αποδυναμώνεται, μερικές φορές παρουσιάζεται ανεξέλεγκτη.

Η ευαισθησία κατά την σεξουαλική πράξη μειώνεται. Η στύση παρουσιάζεται μόνο με την άμεση τόνωση του πέους. Ακόμα και αν έχετε στύση μπορεί να μην υπάρχει η εκσπερμάτωση.

Παράγεται την ανοσία του οργανισμού στο σκεύασμα. Επιστρέφονται προβλήματα στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτωση. Υπάρχουν πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες: οι καρδιακές παθήσεις, αρρώστιες του γαστρεντερικού σωλήνα, δερματικά εξανθήματα.

Γιατί πάνω από 26 000 άνδρες επιλέξαν «Erofertil»;

Erofertil

 • Μοναδική σύνθεση για πολύ καιρό επιστρέφει την ανδρική δύναμη
 • Φυσικά συστατικά συμβάλλουν στην παραγωγή τεστοστερόνης
 • Χάρη σε μη τοξικότητα μπορεί να συνδυαστεί με το αλκοόλ και τα φάρμακα
 • Συνθέτει οξείδιο του αζώτου – είναι ένα βασικό στοιχείο στην εμφάνιση της στύσης
 • Εγγυημένο αποτέλεσμα μέσα σε 2 εβδομάδες!

Άλλα προϊόντα

 • Δίνουν προσωρινό αποτέλεσμα
 • Αυξάνουν την αρτηριακή πίεση
 • Απαγορεύεται να λάβετε μαζί με το αλκοόλ και τα φαρμακευτικά προϊόντα
 • Συνθετική σύνθεση, επικίνδυνο για την υγεία
 • Χαμηλή απόδοση, υψηλό κόστος, η θεραπεία μακράς διαρκείας!
Παραγγελία με έκπτωση!

Σχόλια για το “Erofertil”

98%Των ευχαριστημένων πελατών
Βαγγέλης Είμαι 6 χρόνια παντρεμένος. Είμαι 31, η γυναίκα μου 26. Αυτή είναι κουκλάρα, σέξι, ψηλή, έχει στήθος μεγέθους 2,5, είναι ελαστική... Σε γενικές γραμμές, ζούσα και χαιρόμουνα μέχρι στο 6 έτος του γάμου δεν εμφανίστηκαν προβλήματα. Και η γυναίκα μου είναι καυτή, όλοι με ζήλευαν, είμαι σίγουρος, ότι αν χαλαρώσω έστω και λίγο και οι άντρες θα αρχίσουν την επίθεση... Ευτυχώς, το πρόβλημα ήταν μόνο μια φορά, αλλά αποφάσισα να κάνω κάτι για να είμαι ασφαλές. Άρχισα να ψάχνω για το φάρμακο με τη μορφή συμπληρωμάτων-ενισχυτή. Άρχισα να διαβάζω για περουβιανό maca και τριβόλι και πάλι μόνο για το τρόπο πως έκαναν την θεραπεία, στη συνέχεια άρχισα να ψάχνω το φάρμακο καλό, χωρίς τις απομιμήσεις και υποκατάστατα. Βρήκα το Erofertil και παρήγγειλα. Το πρόβλημα δεν υπήρχε πια ξανά και δεν υπάρχει πλέον, και αν εμφανιστεί – ξανά θα αγοράσω αυτό το σκεύασμα.
Ανδρέας Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί με έναν άντρα - είναι όταν γίνεται αδύναμος στο κρεβάτι. Δεν είναι μόνο ότι έχει κόμπλεξ και την αβεβαιότητα, έτσι και ακόμα η σχέση του χαλάει. Η κοπέλα μπορεί να μην λέει τίποτα, αλλά μεταξύ σας θα αυξάνεται το κρύωμα και το χάσμα. Έτσι έγινε και με μένα: αρχίσαμε λιγότερο να μιλάμε, τσακωνόμασταν, αυτή έγινε πιο νευρική και κακιά. Και είμαι ευγνώμων στο "Erofertil" για το γεγονός ότι με βοήθησε και διατηρήσω την σχέση μου.
Ιωάννης Άρχισα να έχω προβλήματα με την δραστικότητα μου. Στην αρχή έχασα το ενδιαφέρον για το σεξ, το έκανα μόνο μια-δυο φορές το μήνα. Στη συνέχεια, δεν είχα την γκόμενα και ειδικά προβλήματα με αυτό δεν συνέβη. Λοιπόν, δεν σηκώθηκε από την πρώτη φορά. Λοιπόν, έπεσε μέσα στην πράξη. Γίνονται και αυτά, αν και με το λαστιχάκι. Αλλά μετά η κοπέλα εμφανίστηκε. Ξεκίνησα το πρόβλημα μου ενεργά να λύνω, και αν πριν έλεγα ότι φταίει κούραση και το λαστιχάκι, τώρα κατάλαβα ότι δεν είναι εκεί το θέμα. Ακόμα και σε ψυχολόγο ήθελα να κανονίσω το ραντεβού, αλλά είδα την διαφήμιση στο διαδίκτυο για το Erofertil. Σκέφτηκα: τι σκατά είναι, πέρασα, διάβασα, παρήγγειλα, αγόρασα, έκανα την λήψη. Τώρα είναι σαν πέτρα )
Παύλος Λατρεύω το σεξ! Και σε άλλους το συστήνω)) Είμαι 24, δουλεύω ταυτόχρονα σε 2 δουλειές και έχω μια επιχείρηση. Επειδή δουλεύω πάρα πολύ, ξεκουράζομαι αντίστοιχα. Πολλά κορίτσια, κλαμπ, πάρτι, ρέιβ πάρτι, στέκια... Άρχισα με δυσκολία να σηκώνομαι μετά την ημέρα που δούλευα και στην συνέχεια έπινα πολύ τα ποτά σε ένα πάρτι. Το βιάγκρα και τα άλλα παρόμοια ποτέ δεν σεβόμουνα, έτσι αποφάσισα να πάω με άλλο δρόμο και να ενισχύσω τη δύναμή μου. Ως εκ τούτου, και παρήγγειλα το Erofertil, αυτό το ενισχύει, και με το αλκοόλ επιτρέπεται. Τώρα σε στενούς κύκλους με λένε Παύλος-αέρας)

Νιώσε την ευχαρίστηση μαζί με
“Erofertil”!

 • Σκληρή και σταθερή στύση
 • Ισχυρή σεξουαλική επιθυμία
 • Αντοχή και έλεγχος της εκσπερμάτωσης
Έκπτωση -50%
 • 68
κομμάτια διατίθενται
για προβολή

Νέα τιμή

147

Παλιά τιμή

294

Τα δεδομένα σας προστατεύονται από την SecureTECH